ya arkadaslar ck özür ben adminlere hakaret bölümünü yazmadım ck güvendiğim ece ye bu üyelik sifremi werince hersey böle oldu CK ÖZÜR...:((((
Yazar
Misafir
Konu: ya arkadaslar ck özür ben adminlere hakaret bölümünü yazmadım ck güvendiğim ece ye bu üyelik sifremi werince hersey böle oldu CK ÖZÜR...:(((( Paz Haz. 29, 2008 6:38 pm
<
ya arkadaslar ck özür ben adminlere hakaret bölümünü yazmadım ck güvendiğim ece ye bu üyelik sifremi werince hersey böle oldu CK ÖZÜR...(((BEN BÜTÜN ADMİNLERİ CK SEVİORUMM....
Misafir
Misafir
Konu: Geri: ya arkadaslar ck özür ben adminlere hakaret bölümünü yazmadım ck güvendiğim ece ye bu üyelik sifremi werince hersey böle oldu CK ÖZÜR...:(((( Paz Haz. 29, 2008 7:02 pm
<
CHAT KUTUSUNDA BANA ADMİNLERDEN NEFRET ETTİĞİNİ SÖLEMİŞTİ O CİKOLATAM YASEMİNİM
Misafir
Misafir
Konu: Geri: ya arkadaslar ck özür ben adminlere hakaret bölümünü yazmadım ck güvendiğim ece ye bu üyelik sifremi werince hersey böle oldu CK ÖZÜR...:(((( Paz Haz. 29, 2008 7:07 pm
<
Emin misin ????
Misafir
Misafir
Konu: Geri: ya arkadaslar ck özür ben adminlere hakaret bölümünü yazmadım ck güvendiğim ece ye bu üyelik sifremi werince hersey böle oldu CK ÖZÜR...:(((( Paz Haz. 29, 2008 7:21 pm
<
ewet eminim yemin ederim
Misafir
Misafir
Konu: Geri: ya arkadaslar ck özür ben adminlere hakaret bölümünü yazmadım ck güvendiğim ece ye bu üyelik sifremi werince hersey böle oldu CK ÖZÜR...:(((( Paz Haz. 29, 2008 10:26 pm
<
bence sen bu üyeliği kapat ve yeni bir üyelik aç
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: ya arkadaslar ck özür ben adminlere hakaret bölümünü yazmadım ck güvendiğim ece ye bu üyelik sifremi werince hersey böle oldu CK ÖZÜR...:(((( Paz Haz. 29, 2008 11:15 pm
<
Şifreni değiştirmeye ne dersin veya ben senin adresine girmem şifreni değiştiriyim sana veriyim onunla gir..
ya arkadaslar ck özür ben adminlere hakaret bölümünü yazmadım ck güvendiğim ece ye bu üyelik sifremi werince hersey böle oldu CK ÖZÜR...:((((