Konu: Geri: Cimbomlular Buraya Perş. Eyl. 04, 2008 12:06 am
<
Gs baba maba almadı.. Sadeve elendi o kadar ! Ayrıca fenere laf atan biri varsada kendi ayıbısı.. Volkan'a laf yok tabiki o süper bi kaleci..En azından bizim Aykuttan iyidir En az değil çok çok iyi hatta.. Bizim almasak bile babayı aldı dedittirmemizin de tek sebebi var.. Kalecimiz AYKUT !!!Kalecimiz demeye bile utanıyorum..
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya Perş. Eyl. 04, 2008 12:15 am
<
Tamam aşkım sorun yok özür dilerim..
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya Cuma Eyl. 12, 2008 2:52 pm
<
Ice*Ac demiş ki:
Gs baba maba almadı.. Sadeve elendi o kadar ! Ayrıca fenere laf atan biri varsada kendi ayıbısı.. Volkan'a laf yok tabiki o süper bi kaleci..En azından bizim Aykuttan iyidir En az değil çok çok iyi hatta.. Bizim almasak bile babayı aldı dedittirmemizin de tek sebebi var.. Kalecimiz AYKUT !!!Kalecimiz demeye bile utanıyorum..
amaaaan salla de sanctis yeter bize ayrıca hakan baltamm arda sabri fln hangi birini sayim ki hepsi sprrler ve bis milli takıma en çok oyuncvu veren takımıs 13 oyuncumus milli takıma gitti
TEK BÜYÜK CİMBOMMMMMM
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya Cuma Eyl. 12, 2008 6:45 pm
<
Bu arada Volkanım olmasa b..k yeneriz biz milli maçları kaleci en büyüktür ve kalecimizde FENER BAHÇEDEN güller unutmayın!..
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya C.tesi Eyl. 13, 2008 2:27 am
<
ya ipekcim evet volkan süpeeeeer bi kaleci ama bizim sizinle yaptığımız ve 1-0 yendiğimiz maçta golü volkan yüzünden yediniz canım ama tabi hata yapabilir
MnyACA<3
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya C.tesi Eyl. 13, 2008 5:17 pm
<
Sadece kaLeci değiL! OyuncuLarda önemLi.. GoLLeri kaLeci tutuyo oLabiLir ama unutmayın goLLeri oyuncuLarda atıyo..
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya C.tesi Eyl. 13, 2008 11:51 pm
<
Siz kaleci olunda göriyim ben sizi nasıl tutucaksınız oyuncu olmak;Gol atamazsın ama mücadele edersin sana laf söylemezler ama kaleci bir top tutamadığında neden herkes kaleciye yüklenir?? Bunu biliyormusunuzda konuşuyorsunuz?! Eğer defanstaki oyuncular kalenin etrafına top gitmesini engellerse kaleci tutabilir ama OYUNCULAR **l gibi oynarlarsa bu kaleci tek başına nasıl yetinsin?...Kaleci olmasaydı golleri habire atardınız ama ayşegülcm unutma atardınız ama bir yandanda YERDİNİZ!
MnyACA<3
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya Paz Eyl. 14, 2008 3:56 am
<
Bu iş fazLa uzadı ! Yeter artık!Sen voLkan bende arda içn birbirimizi yicez.. DURALIM! diyorum artık
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya Paz Eyl. 14, 2008 6:52 pm
<
Duralım..
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya Çarş. Eyl. 17, 2008 2:04 pm
<
gerçekten çok uzadı neyse hadi sohbet edelim acaba bellinzona maçında napacağız
MnyACA<3
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya Çarş. Eyl. 17, 2008 2:54 pm
<
İnşallah o maçta Decantis oynar ya Yoksa işimiz zor valla..
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya Cuma Eyl. 19, 2008 1:42 pm
<
iştee bu yaaa 4-3 yendik süperdi izledim ben gollerde de sanctisin bi suşu yoktu hep savunma hata yaptı ama gene de yendik süper bir maçtı serkan mıdır nedir berbat oynadı yaaa onlarda da bir tane türk oyuncu vardı adı gürkan sermeter sağolsun bize asist yaptı :D biz de golü attık ama gerçekten muhteşem bi maçtı dudağımda sivilce çıktı maç yüzünden :D:D ama hakan baltamsız olmuyor ya volkan o kadar çok pas hatası yaptı ki hakan balta değil pas gol bile atıyor defans olmasına rağmen canım yaa çok özledim maçlarda onu izlemeyi
selccrenyürKk. Süper Moderatör
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya Cuma Eyl. 19, 2008 9:25 pm
<
maçı bende izledim. her gol atışta kardeşim uyandı oyuncularımız iyiydi bazıalrı dışında ama ardasız haka baltasız falan olmuyor yinede yendikk
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya C.tesi Eyl. 20, 2008 3:50 pm
<
DuFF x3 demiş ki:
maçı bende izledim. her gol atışta kardeşim uyandı oyuncularımız iyiydi bazıalrı dışında ama ardasız haka baltasız falan olmuyor yinede yendikk
evet olmuyo ama yendik yenmeye de devam edeceğiz ayrıca biz onları kendi sahalarında yendik bizim sahada fark atacaz
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya C.tesi Eyl. 27, 2008 7:42 pm
<
Bende dalabilirmiyim
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Cimbomlular Buraya Ptsi Eyl. 29, 2008 12:59 am
<
Geldim Geldim Yetiştim
Misafir
Misafir