Favori Albümün? Eren: Şebnem Ferah Cemre: Şebnem Ferah Gülçin: Şebnem Ferah Yasemin: 3'te 3! Diş Fırçası ne renk? Eren: Beyaz Cemre: Mavi Gülçin: Mor Yasemin: Evet Mor! En çok görmek istediği ülke? Eren: Amerika Cemre: Miami Gülçin: Viyana- Avusturya Yasemin: Hawai tabi ki! En sevdiği yemek? Eren: Patlıcan Cemre: Yumurta Gülçin: Balık Çorbası Yasemin: Balıklı her şeyi Hayranı olduğu ünlü? Eren: Erkek mi? Gülçin: Kadın mı? Yasemin: Yok ki!
Gülçin
Söyleyin bakalım Gülçin'in
Olmazsa Olmazı? Cemre: Ruju Yasemin: lipstick'leri Eren: Lipstick'leri Gülçin: Bingo En sevdiği dizi? Cemre: Yok ki! İzlemez O televizyon. Gülçin: Hayır hayır bir tane var. Yasemin: Avrupa Yakası Gülçin: Evet Avrupa Yakası En sevmeiği ders? Cemre: İnkılap Yasemin: İnkılap Eren: İnkılap Gülçin: Biz genel olarak sevmeyiz inkılabı En sevmediği yemek? Cemre: Enginar diyesim geliyor. Yasemin: Bamya Eren: Patlıcan Gülçin: Evet Patlıcan
Cemre
Söyleyiin bakalım Cemre'nin
Favori Dizisi? Eren: The O.C Yasemin: Friends Gülçin: *** and The City Cemre: Comedy Max'tekilerin hepsi Olmazsa Olmaz Kıyafeti? Eren: Küpeleri vardır. Yasemin: Şapkaları vardır. Gülçin: Kurtarıcısı çıtçıtlı saçlarıdır. Cemre:Hepsi Hepsi Hepsi Peki favori albümü hangisi? Eren: Mariah Carey'nin son albümü Yasemin: Mariah Carey Gülçin: Mariah Carey Cemre: Bunu bilirler çünkü sürekli dinliyorum... Fobisi nedir? Herkes: Por-ta-kal Cemre: Portakaldan nefret ediyorum, alerjim de var zaten
En son EnManyakErenci!*~ tarafından Çarş. Mayıs 21, 2008 12:21 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Başlık açarken büyük harfle açmak YA-SAK!..Ceza&Uyarı bölümüne bakarsan iyi edersin naz :()
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Hepsinin Enleri Çarş. Mayıs 21, 2008 12:21 am
<
Sağol canım ama düzeltmene bak
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Hepsinin Enleri Perş. Mayıs 22, 2008 10:16 pm
<
biliyordum canım sağol paylaşım için gene de
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Hepsinin Enleri Perş. Mayıs 22, 2008 11:24 pm