Hepsi Koliks!!..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Koliks!!..

..Hepsi Kolikiz..

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin?

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Misafir
Misafir

<
MesajKonu: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? EmptySalı Mayıs 20, 2008 3:37 am

[b]HEPSİ Yİ NERDE GÖRDÜN,NASIL SEVDİN,İLK ÖNCE KİMİ SEVDİN,NASIL GELDİ SANA?
BİRAZ MANTIKSIZ AMA HEPSİ Yİ İLK GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN NASIL CARPTIĞINI ANLAT affraid
Kullanıcı İmzası

En son EnManyakErenci!*~ tarafından Çarş. Mayıs 21, 2008 12:18 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Başlık açarken büyük harfle açmak YA-SAK!..Ceza&Uyarı bölümüne bakarsan iyi edersin naz :()
Misafir
Misafir

<
MesajKonu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? EmptyÇarş. Mayıs 21, 2008 12:38 am

ben ilk olmaz oğlan klibinde gördm gttkçe sevmeye bşldm gttkçe erenime bğlndm ne kdr şeker bi kız bu demiştim ilk =) şimdi tapıyorum ona ölüyorum
Kullanıcı İmzası
selccrenyürKk.
Süper Moderatör
Süper Moderatör
selccrenyürKk.

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 06/04/08 Mesaj Sayısı : 1315 Nerden : A{h}nKaRa:(

<
MesajKonu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? EmptyÇarş. Mayıs 21, 2008 2:33 am

bende denizim gibi olmaz oğlanda gördüm hepsimi bana acayip şeker geldi hepsi fakat o anda birden gözüme erenim çarptı.ne güzel şeker tatlı müthiş bir kız demiştim.şimdide erenime bağlandım kuzum ya.
Kullanıcı İmzası
Misafir
Misafir

<
MesajKonu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? EmptyÇarş. Mayıs 21, 2008 3:02 am

ben yalan klibinde gördüm cemreye çarpıldım aşık oldum ve sonuç burdayım:)
Kullanıcı İmzası
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
~~ÖzeL~~
AshLeyRen**..

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 04/04/08 Mesaj Sayısı : 1991 Nerden : Başkent ;)

<
MesajKonu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? EmptyÇarş. Mayıs 21, 2008 11:22 pm

Ben Olmaz Oğlanda gördüm..İlk önce Erenimi gördüm gözüme çok çarptı ve o zamanlar erenime çok benziyordum..Gittikçe bağlandım..SmileSmile Öyle gelişti sonra özelliklerini duydum..Sevdiği ve hoşlanmadığı şeyleri öğrene öğrene en büyük FANLARINDAN biri oldum Smile
Kullanıcı İmzası
http://hepsiciyiz.allyogame.com
No Fear
●нєяzαмαη ßαLıм`
 ●нєяzαмαη ßαLıм`
No Fear

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 04/04/08 Mesaj Sayısı : 2129 Nerden :

<
MesajKonu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? EmptyÇarş. Mayıs 21, 2008 11:35 pm

Olmaz oğlan klibinde gördüm ben..Gülçinin sesine hasta olmuştum ama Ereninde kendisine hasta olmuştum :/Sonra yalan klibinde işte Eren şeker felan yiyodu çok hoşuma gitmişti Gülçinle Eren hastası olmuştum..Ama sonraki Herşeye Rağmende ben tamamen Gülçininim..Smile
Kullanıcı İmzası
https://gruphepsi.1fr1.net
Misafir
Misafir

<
MesajKonu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? EmptyC.tesi Mayıs 24, 2008 3:23 am

ilk olmaz oğlan klibinde gördüm.yasemini beğenmiştim daha enerjik gelmişti o sıralar ama artık cemreyi daha çok seviyorum.grup hakkında bir çok şeyi biliyorum ama Smile
Kullanıcı İmzası
Misafir
Misafir

<
MesajKonu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? EmptyPtsi Haz. 02, 2008 9:23 pm

Bi dergide gördüm ilk Gülçin'e aşık oldum ama bittim resmen o an !! O günden bu yana hala Gülçin (:
Kullanıcı İmzası
Misafir
Misafir

<
MesajKonu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? EmptySalı Tem. 01, 2008 6:01 pm

İlk klipte görmüştüm Sonra bir dergide Ozamandan beri Cemreye Hastayım
Kullanıcı İmzası
Misafir
Misafir

<
MesajKonu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? EmptyPaz Tem. 06, 2008 8:05 pm

Ben Olmaz Oğlan da gördüm ve ilk başta Ereni seviyodum gülçine hiç dikkat etmemiştim ve sonra gülçini gördüm hastası oldum!
Kullanıcı İmzası

Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin?

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası