Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin?
Yazar
Misafir
Konu: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Salı Mayıs 20, 2008 3:37 am
<
[b]HEPSİ Yİ NERDE GÖRDÜN,NASIL SEVDİN,İLK ÖNCE KİMİ SEVDİN,NASIL GELDİ SANA? BİRAZ MANTIKSIZ AMA HEPSİ Yİ İLK GÖRDÜĞÜNDE KALBİNİN NASIL CARPTIĞINI ANLAT
En son EnManyakErenci!*~ tarafından Çarş. Mayıs 21, 2008 12:18 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi (Sebep : Başlık açarken büyük harfle açmak YA-SAK!..Ceza&Uyarı bölümüne bakarsan iyi edersin naz :()
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Çarş. Mayıs 21, 2008 12:38 am
<
ben ilk olmaz oğlan klibinde gördm gttkçe sevmeye bşldm gttkçe erenime bğlndm ne kdr şeker bi kız bu demiştim ilk =) şimdi tapıyorum ona ölüyorum
selccrenyürKk. Süper Moderatör
Konu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Çarş. Mayıs 21, 2008 2:33 am
<
bende denizim gibi olmaz oğlanda gördüm hepsimi bana acayip şeker geldi hepsi fakat o anda birden gözüme erenim çarptı.ne güzel şeker tatlı müthiş bir kız demiştim.şimdide erenime bağlandım kuzum ya.
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Çarş. Mayıs 21, 2008 3:02 am
<
ben yalan klibinde gördüm cemreye çarpıldım aşık oldum ve sonuç burdayım:)
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Çarş. Mayıs 21, 2008 11:22 pm
<
Ben Olmaz Oğlanda gördüm..İlk önce Erenimi gördüm gözüme çok çarptı ve o zamanlar erenime çok benziyordum..Gittikçe bağlandım.. Öyle gelişti sonra özelliklerini duydum..Sevdiği ve hoşlanmadığı şeyleri öğrene öğrene en büyük FANLARINDAN biri oldum
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Çarş. Mayıs 21, 2008 11:35 pm
<
Olmaz oğlan klibinde gördüm ben..Gülçinin sesine hasta olmuştum ama Ereninde kendisine hasta olmuştum :/Sonra yalan klibinde işte Eren şeker felan yiyodu çok hoşuma gitmişti Gülçinle Eren hastası olmuştum..Ama sonraki Herşeye Rağmende ben tamamen Gülçininim..
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? C.tesi Mayıs 24, 2008 3:23 am
<
ilk olmaz oğlan klibinde gördüm.yasemini beğenmiştim daha enerjik gelmişti o sıralar ama artık cemreyi daha çok seviyorum.grup hakkında bir çok şeyi biliyorum ama
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Ptsi Haz. 02, 2008 9:23 pm
<
Bi dergide gördüm ilk Gülçin'e aşık oldum ama bittim resmen o an !! O günden bu yana hala Gülçin (:
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Salı Tem. 01, 2008 6:01 pm
<
İlk klipte görmüştüm Sonra bir dergide Ozamandan beri Cemreye Hastayım
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin? Paz Tem. 06, 2008 8:05 pm
<
Ben Olmaz Oğlan da gördüm ve ilk başta Ereni seviyodum gülçine hiç dikkat etmemiştim ve sonra gülçini gördüm hastası oldum!
Hepsiyi nerede gördün?.Nasıl aşık oldun?..İlk önce hangisini sevdin?