Konu: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 1:07 am
<
Resmen Aşığım..
sanki o putmus gibi hayat sirf buymus gibi hem ac hem tokmus gibi hem var hem yokmus gibi ben ona resmen asigim
onu benden almasinlar bize bulasmasinlar arayip sormasinlar kiskandirip durmasinlar ben ona resmen asigim
hem ilk hem sonmus gibi en guzeli oymus gibi bunca yil beklemis gibi bekledigime degmis gibi ben ona resmen
seytanla bir olmus gibi kopruye gidecek gibi her yone sapacak ne yaptiysak yapacak gibi ben ona resmen asigim
onu benden almasinlar bize bulasmasinlar arayip sormasinlar kiskandirip durmasinlar ben ona resmen asigim
hem ilk hem sonmus gibi en guzeli oymus gibi bunca yil beklemis gibi bekledigime degmis gibi ben ona resmen
iyi ki yapmisim iyi ki yapmisim iyi ki yapmisim iyi ki yapmisim
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 3:20 am
<
Havuz Problemi - Nil Karaibrahimgil
Bu aşk havuz problemi, yeni farkediyorum Yazmıştım denklemini, girdim yüzemiyorum Zamanın kızları balıklama atlama diyemiyorum Ayakları çırptıkça onlar, sanki boğuluyorum
Gel suyu boşaltalım..yeniden dolduralim Gel suyu boşaltalım..yeniden dolduralım Çöz beni içinde, havuz probleminin Çöz beni içinde havuz probleminin
Bir musluk kapansa, öbürü açılır Kızlar havuz kenarında, açılır saçılır Atlamak yasaK ama önüne geçemiyorum Bir huzur içinde ben neden yüzemiyorum
Gel suyu boşaltalım..yeniden dolduralım Gel suyu boşaltalım..yeniden dolduralım Çöz beni içinde havuz probleminin Çöz beni içinde havuz probleminin
Sen ortada gel derken, sana yüzemiyorum Sanki dibe vurdum nefes alamıyorum
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 3:21 am
<
Akbaba - Nil Karaibrahimgil
Rakı olmasın, şarap olmasın Madem sen yoksun; kafam olmasın Gündüz olmasın, gece olmasın Madem sen yoksun; günler akmasın
Sensiz nasılım bak bana Gel de bi çorba yap bana Madem öldürdün akbaba olmasın N'olur olmasın
Akbaba olmasın, akraba olmasın Eğer sen yoksan kimsem olmasın
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 3:21 am
<
Ben Aptal Mıyım? - Nil Karaibrahimgil
Yemem ben artık bunları Ters yüz ettim hayatımı Dedim yak lambalarını Oyna sen de zarlarını Bırak başkalarını ben aptal mıyım?
İşime gelmeyince hep Hayatın kendisi sebep Sen onca fırsatı tep Ben aptal mıyım?
Aşkın şu sözlük anlamı Arıyorsun sen belanı Ben miyim hapse tıktığım Neden suçlu kılıklıyım Söyle gardiyanım Çok yatar mıyım?
İşime gelmeyince hep Hayatın kendisi sebep Sen onca fırsatı tep Ben aptal mıyım?
Niye sordum soruları biliyordum cevapları Niye sordum soruları biliyordum cevapları Gel her gün aynı şeyi yap Git her gün aynı yola sap Sonra gelince hesap Ben manyak mıyım?
Unuttum mu ben kendimi Kuruttum mu günlerimi Biriktirdim dünleri Ben aptal mıyım?
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 3:22 am
<
Bütün Kızlar Toplandık - Nil Karaibrahimgil
Yo kızlar bunu haketmiyoruz Yo kızlar bunu kabul etmeyelim Bütün kızlar toplandık toplandık toplandık Sorduk neden yıprandık yıprandık yıprandık Biz onlardan hoşlandık hoşlandık hoşlandık Şimdi niye zorlandık zorlandık zorlandık 1.o kadar basitti ki denklemleri 2.o kadar güçsüzdü ki eklemleri 3.kontrol etmek bebek işi Yormadan sormadan sormadan yormadan 1.sarardık biz onları dolma gibi 2.çalardık biz onları zurna gibi 3.bunu yönetmek bebek işi Yormadan sormadan sormadan yormadan Çıtaları kaldırırdık çıtırlara on basardık Haydi hop hop atlatırdık hey gidi günler hey Uzun uzun anlatırdık espriler patlatırdık Haydi top top yuvarlardık hey gidi günler hey Bekletirdik seslenirdik yüklenirdik Hey gidi günler hey Esnetirdik esnetirdik pes ettirirdik Hey gidi günler hey 1.o kadr bellidir ki hedefleri 2.seks, para ve futbol hep sohbetleri 3.bunu yönetmek bebek işi Yormadan sormadan sormadan yormadan Çıtaları kaldırırdık çıtırlara on basrdık Haydi hop hop atlatırdık hey gidi günler hey Uzun uzun anlatırdık espriler patlatırdık Haydi top top yuvarlardık hey gidi günler hey Süslenirdik güçlenirdik yükselirdik Hey gidi günler hey Esnetirdik esnetirdik pes ettirirdik Hey gidi günler hey
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 3:22 am
<
Gitme Yoksa - Nil Karaibrahimgil
Gitme yoksa içerim bütün uyku haplarını Sonra karıştırırsın ruh kitaplarını Bir mektup yazarım hep seni sevdimle biten Sonra artık hesap et bir daha olur mu hiç neşen Gitme yoksa atlarım en yakın köprüden Hafızaya gerek yok bu olur tek hadisen Gitme yoksa katlederim bizim yan komşuları Sonra polise derim öldürmüş masumları
Gitme dünyam dönsün dönsün Dünyam dönsün dönsün Ben hiç kimse ölsüm mölsün istemem
Gitme yoksa düşer yolum kiralık katillere Sonra vurup durursun ıssız sahillere Gitme yoksa adım geçer akşam haberlerinde Git gide yaşlanırsın bir akıl hastanesinde
Gitme dünyam dönsün dönsün Dünyam dönsün dönsün Ben hiç kimse ölsüm mölsün istemem
Konu: Geri: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 3:23 am
<
Pelin - Nil Karaibrahimgil
Hayat bazen birini seçer Biz "pas!" deriz söz Pelin'e geçer Pelin'in bir stili var Mesela aşık olmaz Biz hepimiz buluşuruz Pelin'in vakti olmaz Bak Pelin'e Pelin'e Mor bana gitmez Pelin'e gider O beni sevez Pelin'i sever Kader bana gülmez Pelin'e güler Kimse beni çekmez Pelin'i çeker Hayat bazen birini seçer Biz "pas!" deriz söz Pelin'e geçer Pelin'in aşkı şuymuş Dünyada bulunmaz Pelin'in fikri Pelin'le yarışılmaz Bak Pelin'e Pelin'e...
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 3:23 am
<
Kek - Nil Karaibrahimgil
Üç yumurtayı kırdım önce Portakal dilimledim ince ince Göz kararı da biraz süt kattım Kalktım, sana kek yaptım İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Ben de tarifi öğrenince, kalktım sana kek yaptım Gözlerin dönmüş kızı görünce Yerli yersiz bakıp sana gülünce Ben de tesadüf o gece erken yattım Bana kelek yaptın İnsan neler yapar isteyince Bu bir şey değil düşününce Sen de elektriği hissedince Kalktın bana kelek yaptın Çırptım, çırptım, karıştırdım Kendimi onunla yarıştırdım Kimse kimseye benzemez Kendimi kekle yatıştırdım Oturdum ellerimle sana kek yaptım Unla sütü karıştırdım iyice Tereyağı ekledim eriyince Fırın da oldu 180 derece, attım Sana kek yaptım Üzüldün belli çok beni görünce Elimde kekimle sana gelince Bir de ağlayıp itiraf edince Abarttın...beni melek yaptın
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 3:24 am
<
Parçalı Bulutlu - Nil Karaibrahimgil
Kırılıyosun bak hemen eriyorsun Şeklini ne bozuyorsun geçiyor bunlar Islak yanaklarına ne bakıyorsun Oynayınca biraz taşlar akıyor yaşlar
Konu: Geri: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 3:24 am
<
Neyin Var Bugün - Nil Karaibrahimgil
Dedim senin neyin var bugün Hiç yemedin gülmüyor yüzün Dedi benim yok bir şeyim Yokmuş gibi hiçbirşeyim
Dedim bu değil normal halin Bu duruşun fazla narin Dedi yok dedim yok birşeyim Yokmuş gibi hiçbirşeyim
Herşeyimsin dedim ona Ben birşeyler buliym sana Olurum ben senin şeyin Olur musun herbirşeyim
Neden sesin çıkmıyor bugün Hiç nefesin gelmiyor bugün Dedi yok dedim yok bir şeyim Yokmuş gibi hiçbirşeyim
Dedim kesin küstün bana Kesin birşey yaptım sana Dedi yok dedim yok bir şeyim Yokmuş gibi hiç birşeyim
Herşeyimsin dedim ona Ben birşeyler buliym sana Olurum ben senin şeyin Olur musun herbirşeyim
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 3:25 am
<
Extra Large - Nil Karaibrahimgil
Onun aşkı bana extra large bana extra large bana extra large Giydim ama benim boyum kaç benim kilom kaç Daha benim yaşım kaç
Çok değil arar o beni arada bir O benim hayatımın tuzu biberi Özledim iyi şeyler düşünmeyi Gözlerim bir onun yolunu bekledi
Onun aşkı bana extra large bama extra large bana extra large Giydim amam benim boyum kaç benim kilom kaç Daha benim yaşım kaç Onun aşkı bana extra large bama extra large bana extra large
Onu çok sevmek söyle neye yarar Yapıştırırsın o bir daha kırar Söyledim sana o bir şey olmaz dedi Gezindim bulamadım onun gibisini
Onun aşkı bana extra large bama extra large bana extra large Giydim amam benim boyum kaç benim kilom kaç Daha benim yaşım kaç Onun aşkı bana extra large bama extra large bana extra large
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 3:25 am
<
Masal - Nil Karaibrahimgil
Daha küçücüktüm öldüm Ama ben masalımı da gördüm Baba anneme söyle öldüm
Daha parlayabilirdim söndüm Daha oynayabiliridim döndüm Daha toplayabilirdim böldüm Masalımı da gördüm
İstemem ben hiç adım unutulsun Resmim tozlu raflara konsun Aarayan beni masallarda bulsun
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 3:26 am
<
Erkekler Yüzünden - Nil Karaibrahimgil
Selülit kremi ve nemlendirici sabun sürme Asitli jölede saç döker oje değil Belki hafif bi parlatıcı Uçuk pembe rujun olmalı, yaz makyajı
Gülümse erkekler pozitif kızları sever
Bir elbisem vardı beyaz, şimdi yazlıkta Takım hırkasıda vardı sığmadı bavula Topuklu giymeliyim çünkü boyum kısa Saçlarımı örmeliyim gördüm şimdi moda Gülümse erkekler pozitif kızları sever Fark etmez zaten ben erkekler yüzünden Meşgulum gelemem ay kaşım var ay kirpiğim Küsmüşüm bilemem manikür pedikürüm Erkekler yüzünden İşsizim güçsüzüm, sahtedir hep gülüşüm O tatsız diyetler manikür pedikürüm Erkekler
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 3:26 am
<
Kamikaze - Nil Karaibrahimgil
Şşş sus bak sessiz ol Yerimizi bulacaklar Yok gülme dümdüz ol Neşemizi bozacaklar
Uçuyoruz ne güzel kamikaze Önümüze çıkıcaklar Uyuyoruz ne güzel yekpare Aramıza yatacaklar
Orda olma burda ol Karşımızda duracaklar Sesli olma sessiz ol Kelimeler yapacaklar
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Şarkı Sözleri.. Salı Mayıs 20, 2008 3:27 am
<
Pırlanta - Nil Karaibrahimgil
Pırlanta
Paran cebinde kalsın, bırak artık rahatsın Bu kız mal mülkü naapsın? çalışır yapar Tek taşını almış, tam turunu atmış Yüreğin kaç karatmış? bu kız onu sorar
Sağ eller havaya, pırlantalar buraya Tek taşımı kendim aldım, tek başıma kendim taktım Girmesinler havaya İyi kötü kazanırım para, ama kalptir asıl kumbara Bir sevgilim yoksa kollarımda Napiyim pırlantayı parmağımda
Olur birgün şan şöhret ün para Ama aşk hergün karaborsada Bir sevgilim yoksa kollarımda Napiyim pırlantayı parmağımda
Cebindeki kalsın sana, sol üst köşeden harca bana Pırlantamı aldım ama, pırlanta gibi kalp lazım bana