Busecim ben Sudeye yardımcı olabilirmiyim (: Sudecim o parmağını hep sıcak tut mümkünse polar kumaşla o parmağını sar sıcak kalmalı..(: Eğer hala ağrıyorsa doktora görünmelisin (:
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Canım bu bölümle sadece adminler ilgilenebilir...Başın ağrıyorsa ellerini yıka ve uzan uzanınca ellerinle hafifçe başının ağrıyan yerlerini ov ve saçın topluysa saçını aç ve saçlarını birbirine karıştırarak ovmayı dene (:.. İdilcim burnum tıkalı demiştin..Sıcak su torbaları olur marketlerde sıcak suuyu ısıtıp kaynatırsın içine koyarsın onu ayaklarının altına koy ve bir yerde öylece oturup bekle..Ayrı zamanda limon ye (:..Ve geçmiyorsa aspirin iç..Yanındada bol bol peçete bulunsun (:
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Meleğim İdile önerdiğim sıcak su torbalarından varsa boynuna koy ve yastığa daya boynunu..Rahatlarsın eğer sıcak su torbası yoksa kalın bir kumaştan eşarp falanda olur bunu ağrıyan yerleri saracak şekilde bağla ve orası sıcak durmalı..(: Ve kafanı çok fazla haraket ettirmemeye çalış..
Meleğim İdile önerdiğim sıcak su torbalarından varsa boynuna koy ve yastığa daya boynunu..Rahatlarsın eğer sıcak su torbası yoksa kalın bir kumaştan eşarp falanda olur bunu ağrıyan yerleri saracak şekilde bağla ve orası sıcak durmalı..(: Ve kafanı çok fazla haraket ettirmemeye çalış..
Sıcak su torbasından söz etme bana Benim onun yüzünden koLum ve bacağım yandı
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Canım bu bölümle sadece adminler ilgilenebilir...Başın ağrıyorsa ellerini yıka ve uzan uzanınca ellerinle hafifçe başının ağrıyan yerlerini ov ve saçın topluysa saçını aç ve saçlarını birbirine karıştırarak ovmayı dene (:..
Ay canım yapıyorum azıcık olsada geçiyor sağolll
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~