Konu: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. C.tesi Nis. 26, 2008 2:23 pm
<
Evet arkadaşLar benim annem en çok yaseminle ereni beğeniyor.. Babam ne anlıyosn bnlardan diyo AbLamda güzel müzik yaptıkLarnı ve gzL dans ettkLerini söyLüyo yoshyci.. Annem Cemreyi sevmiyo..Yüzünde estetik war iticilik ve yaşlılık war diyo Gülçininde dizide sesini değiştirdiğini ve çok salak rol yaptığını söylüyo Ama biraz öyle gülçini kartal çidamlı salak yerine koyuyor.. Babamda en çok Cemreyi ve Ereni seviyor..
MnyACA<3
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. C.tesi Nis. 26, 2008 3:19 pm
<
Abim en çok cemreyi beğeniyo..(: Yni en son öLeydi şmdi biLmiorm:S Babam her gördüğünde sen yine mi hhepsiyle ilgileniosun dio..!! Annemin beğenilerini sormadım hiç ama hepsiyle ilgilennmeme hiç bşi dmio.. (:
Misafir
Misafir
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. Salı Mayıs 06, 2008 5:17 pm
<
bizim buseyle ailelerimizin kafalari ayni bunlarla ugrasana kadar ders calissaniz simdiye profösr olursunuz diyolar..Babam ise bigun bu kizlari dovcem diyor :@
Misafir
Misafir
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. Salı Mayıs 06, 2008 7:14 pm
<
benim annem en çok gülçini beğeniyor:) babam zaten benim ve kardeşim sayesinde arabada uzun yolculuğa çıkarken hepsi şarkıları dinlemeye başladı kısacası biz ailecek hepsiciyiz!!
Misafir
Misafir
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. Salı Mayıs 06, 2008 10:01 pm
<
bizimkiler alıştı artık onlara sürekli onlarla ilgili birşeyler açık oluyor.Annem Eren'i,kardeşim Yasemin'i,3 yaşındaki kardeşim Gülçin'i çok seviyor.Babam arada kızsa da birşey demiyor
Misafir
Misafir
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. Perş. Mayıs 08, 2008 7:50 pm
<
Ablam büyük yoshycilerden daha doğrusu sıkı yasmein fanı annem doğal olarak yasemini ve ereni seviyo babam erenin süper bi havası var çok şeker kızlar diyo(bazende gülçin güzel dio) bizim aile yoshy ve erenci
Misafir
Misafir
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. C.tesi Mayıs 10, 2008 5:01 am
<
babam ders çalış diyor ve Ereni beğeniyor yinemi hepsi diyorlar kızım bilgisayara bakmaktan gözlerin yoruldu diyorlar Ama artık alıştılar
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. C.tesi Mayıs 10, 2008 5:06 am
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. Ptsi Mayıs 19, 2008 6:26 pm
<
annem gülçin ve cemrem(erenede bayılır) babam cemrem ve gülçin ben cemrem tabiki kardeşim gülçin
selccrenyürKk. Süper Moderatör
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. Paz Haz. 01, 2008 11:57 pm
<
babam erenle gülçini ,annem yasemini, ben yasemini ,kardeşimde daha altı yaşında ama gülçini seviyor. bana bunlara bu kadar takma diyorlar. ama arabada felan hep hepsi dinliyoruz.konser falan olunca ilk onlardan çıkıyor gitme fikri. artık alıştılar ama arada kızıyorlar.
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. Ptsi Haz. 02, 2008 4:03 am
<
Bu aralar babam benim yüzümden nefret ediyor aşklarımızdan sonra ben ağlıyorum nefret etmee diye oda tamam tamam diyor cidden ağlıyorum bugün mesela..Annem Ses olarak bu aralar Gülçin ve Cemreye sardı Güzellik olarak adaşı Yoshy ve Ereni seviyor babamda tam olarak söylemesede HEPSİ diyor Ablamda Yoshy
Misafir
Misafir
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. Salı Haz. 03, 2008 2:04 am
<
ailecek beğeniyoruz (: annem:en çok gülçin v Ereni beğeniyor babam:hepsini beğeniyor.. ablam:Gülçini beğeniyor (:
selccrenyürKk. Süper Moderatör
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. Salı Haz. 03, 2008 2:26 am
<
babam artık erenle cemreyi beğeniyor.fikir değiştirmiş
Misafir
Misafir
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. Çarş. Haz. 25, 2008 3:26 am
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. Çarş. Haz. 25, 2008 4:01 pm
<
SUCE KEMER BU NASIL HAYAT KUZUM SEN CUKURA ELİNDE DERSLERLE BERABER PAT DİE DÜŞMÜSSÜN BEBİKOM...
GERÇİ BENDE AYNI DERS DERS DERS NESE BYY...
ÇOK SEKERSİN GÜLÇİNİMMM
Misafir
Misafir
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. Perş. Haz. 26, 2008 12:45 am
<
benim babam bıktım artık internetten şu hepsiyle ilgilenip duruyosun azcık da bizimle ilgilensen nolur sanki falan diyo annem yorumsuz ama 4 peynirli pizzayı beenmedi diğer şarkılar hoşuna gitti kardeşim erkek ve 5 yaşında olduğu için daha bilmiyor ama okumayı ve yazmayı öğrendiği için benim yazdığım yorumları okumaya çalışıyor en güzeli hangisi dediğimde ereni gösteriyor
Misafir
Misafir
Konu: Geri: AiLenizn hepsi hakkındaki görüşLeri.. Ptsi Haz. 30, 2008 4:46 pm
<
Biz 8 kişi yasıoz:
annem:%100 eren babam:eren ben:gülçin ablam.cemre kardeşim:yasemin elvan kuzenim:cemre babaannem:eren dedem:hiçbiri