Hepsi Koliks!!..
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

Hepsi Koliks!!..

..Hepsi Kolikiz..

AnasayfaGaleriLatest imagesAramaKayıt OlGiriş yap

Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız..

Önceki başlık Sonraki başlık Aşağa gitmek
Yazar Mesaj
Misafir
Misafir

<
MesajKonu: Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. EmptyPtsi Nis. 07, 2008 11:29 pm

sorularınıza açığım şahsen müziğim 100 fenim 90 buraya sorularınızı yazn anında çöziyim
Kullanıcı İmzası
Misafir
Misafir

<
MesajKonu: Geri: Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. EmptySalı Nis. 08, 2008 6:24 pm

fandaşım benim fenden sorunum var aslında bnmde fenim iyidir ama bu dönem çok kötü oldu fenimi düzeltmek için ne yapabilirim çalışıyorum ama kafama girmiyo fizik konuları .biyolojim 100 kimyandan 80-85 fizik ise 65 oda bzn 65-70 tıkanıyorum
Kullanıcı İmzası
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
~~ÖzeL~~
AshLeyRen**..

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 04/04/08 Mesaj Sayısı : 1991 Nerden : Başkent ;)

<
MesajKonu: Geri: Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. EmptyC.tesi Nis. 12, 2008 1:46 am

MeLisa'm varken iş bana düşmez ama Canancım bence deney yapmaLısın ve istemeden oLsa biLe konunu oku ve öyLe git yarınki dersine!..Hiç değiLse bi kaç cümLe akLında kaLır..Bir kere oku,deneyLer yap..Öğretmenin gözüne girmeye çaLış..CevapLar profosyoneLce oLmadı ama oLsn..İdare et;)
Kullanıcı İmzası
http://hepsiciyiz.allyogame.com
Misafir
Misafir

<
MesajKonu: Geri: Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. EmptyPaz Nis. 13, 2008 8:09 pm

haklısın ipekçm

ilk önce konuyu oku ondan sonra farklı türlerde 10 soru çöz sonra kontrol et yanlışlarını belirle yanlışın olduğu konuya yine çalış sonrada tıpış tıpış okula git
Kullanıcı İmzası
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
~~ÖzeL~~
AshLeyRen**..

Kadın
Yaş : 29 Kayıt tarihi : 04/04/08 Mesaj Sayısı : 1991 Nerden : Başkent ;)

<
MesajKonu: Geri: Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. EmptyPaz Nis. 13, 2008 8:14 pm

Evet meLisamın dedikLerini yapmaLsınn cananım:)Şimdi çıkmk zorundaym daha tozLarı aLıcamm:santa(
Kullanıcı İmzası
http://hepsiciyiz.allyogame.com
selccrenyürKk.
Süper Moderatör
Süper Moderatör
selccrenyürKk.

Kadın
Yaş : 28 Kayıt tarihi : 06/04/08 Mesaj Sayısı : 1315 Nerden : A{h}nKaRa:(

<
MesajKonu: Geri: Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. EmptyC.tesi Nis. 19, 2008 6:08 pm

valla benim müziğimde fenimde süperdi geçen sene.ama fenden hep 90 alıyorum.napıyımda 100 alıyım ya of.
Kullanıcı İmzası
Misafir
Misafir

<
MesajKonu: Geri: Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. EmptyÇarş. Nis. 23, 2008 3:30 am

bn müzikte solfej yapamıyorum 2 nota söyledikten sonra gülmeye başlıom
Kullanıcı İmzası
Misafir
Misafir

<
MesajKonu: Geri: Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız.. EmptyCuma Nis. 25, 2008 4:48 am

ilk pufidiğime cevap veriyim

bebişim biyerşerde bi hata yapıyosundur belki o hataları tekrar tekrar düzeltmeye çalış yani yanlışlarını düzelt.sonra birkaç test uygula sonuç ortada

sıra geldi fandaşım rojdama
ilk önce seni güldüren ne onu düşün sonra yinele kendini şartlaki gülmeyesin sonra görüceksinki düzelmiş
Kullanıcı İmzası

Fen ve Müzik dersinden SorunLarınız..

Önceki başlık Sonraki başlık Sayfa başına dön
1 sayfadaki 1 sayfası