Nerden : Gülçinimin bana derin derin baktığı gözlerinden kurban olduğum gülüşünden,gülçin ergül diyarından...
Konu: Kızların Kayboluşu... Ptsi Ara. 08, 2008 1:38 am
yasemin, gelir ve gülmeye başlar. Kızlar:ya yasemin neden gülüyorsun hazırlandık ne güzel...
yasemin:tamam tamam hadi gidelim...
varacakları yere varmışlardır.ama kızlar şok yaşarlar.
Çünkü etraf: tır
Cemre çığlık atar. Gülçin:Yasemin burda kene de var mıdır? Eren:yasemin şaka mı yapıyorsun?
Yasemin:ne var ya doğa ile baş başa kalalım dedik fena mı?
Cemre:yasemin,,, kafayı yedin herhalde doğa da doğa olsa...
Erenin telefonu çalar.Eren bi saniye...
ipek,naber?
İpek:İyi eren.Nerdesiniz ya evde yoksunuz.. Eren:Sormaya yasemin bizi doğaya benzemeyen bir doğaya getirdi. İpek:Nasıl? Eren:Ya boşver... İpek:Eren ne oldu anlamadım ki? Eren:ya bak şimdi canım yasemin sabah bizi....
Kızlar konuşurlar:
Gülçin:aa uğur böceği cemre:Gülçin şimdi böcekleri şunu bunu bırakta yaseminin bize hazırladığı şakayı bir söndürelim..
Yasemin:Şaka yapmıyorum ki doğanın son görüntüleri bunlar...
Eren gelir. Elif İpek Ayşegül ve Buse yoldalar... Şimdi eve gittik mi ben size ıspanaklı börek yaparım...
kızlar gelir.
Buse:Yasemin inanamıyorumm... İpek:Eren gerçekten burası doğaya benzemiyor... Elif:Ayy kene de vardır burda Gülçin hadi gel gidelim biz... Gülçin:ben burayı çok sevdim.. Ayşegül:Gülçin sanırsam aklını yitiriyorsun...
Kızlar arabaya biner ve eve gitme yolunu tutarlar ki o arada kaza geçirirler...
Gülçin hastanededir ama diğer kızlardan haber yoktur....
YARIN DEVAM!..
Gülçin*Ashley Moderatör
Nerden : Gülçinimin bana derin derin baktığı gözlerinden kurban olduğum gülüşünden,gülçin ergül diyarından...
Konu: Geri: Kızların Kayboluşu... Salı Ara. 09, 2008 12:03 am
<
Devam...
daha sonra gülçinin hiçbir yerinde çizik yara olmadığı sonucuna varılır.. Ama kızlar ortada yoktur... Gülçin ağlar:
ayrıca: Elifim nerededir ya ipek ayşegül buse?Yasemin cemre eren? O arada telefon çalar: Gülçin göz yaşlarını siler sevinir.Çünkü arayanın kızlar olduğunu düşünür.
Telefonu açar. Gülçin:Kızlar elifim, Orda mısınız? Mert:Gülçin iyi misin sen?Birşeyin var mı kaza geçirmişsin. Gülçin bozuk bir ses ile:Ha iyiyim... Mert:Tamam birazdan gelirim zeynepi okuldan alıyorum... Gülçin:ha,ne? Mert:yok bişey tamam canım sen dinlen... Gülçin telefonu kapatır ve kızları aramaya karar verir...
Telefon öter durmadan ama bir türlü açmazlar.Daha sonra Gülçin, Polisleri arar bir haber var mı? Polisler izi sürmeye çalışırlar ama kızlar bir iz bile bırakmamışlardır....
BÖLÜM 2
Kızlar, adını bilmedikleri bir yerdelerdir...
Ayşegül:Yasemin nerde İpek nerde? Yaseminle İpek arkada birbirine sarılmışlardır... Eren:ipeğim kıyamam gel... Buse:yoshyim gel.. cemre:Susun ya bir elif birşey bulmuş.. Eren:ne buldun elif? Elif:Yüzük.. Hemde pırlanta...
Buse:Biran önce bu garip yerden kurtulmalıyız: Elif:Gülçinimi bulup bu yüzükten kurtulmalıyız çünkü..Eren:ben getireyim devamını. Çünkü üzerimize büyük sorumluluk aldık bunu bularak.. Ayşegül:Telefon çekmiyor ki burda offf...
BÖLÜM 3
Mert:kızlardan haber yok mu? Gülçin:Hayır:( Mert:Polisler biliyor değil mi? Gülçin Evet:) mert:onları özlüyorsun değil mi? Gülçin:Evet:(En çok elifi ve buseyi Gülçin:kızlarda beni merak ediyorlar mıdır mert? Mert:tabi ki gülçincim.Kızlar bulunacak korkma...
devamı yarın
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Kızların Kayboluşu... Çarş. Ara. 17, 2008 2:38 am
<
Devam et meleğim (:
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Kızların Kayboluşu... Çarş. Ara. 17, 2008 2:46 am
<
Et devam
Gülçin*Ashley Moderatör