Nerden : Gülçinimin bana derin derin baktığı gözlerinden kurban olduğum gülüşünden,gülçin ergül diyarından...
Konu: Benzeyen huylarınız Cuma Ekim 17, 2008 10:36 pm
<
pek yok hatta hiç yok:(
Miss.éRqüL
Alışıyor
Konu: Geri: Benzeyen huylarınız Paz Ekim 19, 2008 1:01 am
<
sabırsız olmamız enginarı tavuk burgeri kıymalı makarnayı çok sevmemiz:D
Gülçin*Ashley Moderatör
Nerden : Gülçinimin bana derin derin baktığı gözlerinden kurban olduğum gülüşünden,gülçin ergül diyarından...
Konu: Geri: Benzeyen huylarınız Paz Ekim 19, 2008 6:10 pm
<
aa slında evet bndeee
MnyACA<3
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Benzeyen huylarınız Ptsi Ekim 20, 2008 6:46 pm
<
Kıymalı makarnayı çok severim.. Çok temizlik manyağıyım(Özellikle son günlerde) Bacaklarımız benziyo Konuşmalarımız benziyo.. O gülçine höst pişt sarışınn diyo bende diyorum ama gülçine değil Daha çooooook ama şimdi kapatmam gerekiyoo
*Nessa-Cemre-AshLeY*
Alışıyor
Konu: Geri: Benzeyen huylarınız Salı Ekim 21, 2008 3:57 am
<
Kıymalı makarna severiz sabırsız şımartılmayı severiz abur cuburcuyuz uyumlu burçlarımız inatçıyız temizlik hastssıyız mimiklerimiz jestlerimiz konuşmamız saç modellerimiz süpürgeleriimiz zıpırız çakıllı t-shitimiz var mavi tutkunuyuz nazara inanırız [bizce var] romantizm severiz duygusalız yeri geldiğinde güçlüyüz soğuk kanlıyız insanlara kendimizi sevdiririz uyku bandımız var balıksırtına bayılırız hayvanseveriz enginar severiz tavukburger severiz popcorn canavarıyız arkadaş canlısıyız uzun saçlıyız sevdikklerimizle vakit geçiririz dvd izlemeye bayılırız korku filmlerine bayılırız sevdiklerimizi asla yarı yolda bırakmayız uyumluyuz düz fönü 2'mizede çok yakıştırıyorlar güzel dans ederiz alışveriş manyağıyız asla haksızlık yapmayız hayat felsefemiz ve çok yönlü bakış açısına sahibiz kokoşuz peluş severiz kokanayız takı toka vs. bayılırız gezmeyi severiz sosyaliz partilerden çok hoşlanırız
daha çooooo....kkk var ama hangisini yazsam da ikimizi anlatmaya yetmez!
Gülçin*Ashley Moderatör
Konu: Geri: Benzeyen huylarınız Perş. Ekim 23, 2008 1:45 am
<
ne kadar çokmusss
Miss'Titizz
Yeni Üye
Konu: Geri: Benzeyen huylarınız Salı Kas. 18, 2008 5:00 am
<
sabırsız ımm şımartılmayı severim abur cuburcuyum inatçıyımm temizlik hastssıyımm (bu hafta özeLLikle) mimiklerimim konuşmamız benziyo (bazen şımarık çocuk gibi konuşmamız ve gerikLi durumLarda çok ciddi oLabiLmemiz..) saç modellerimiz(sadece tepeden topluyo ya+topuz yapıyo onLar benziyo) mavi tutkunuyuz nazara inanırım romantizm severiz duygusalız yeri geldiğinde güçlüyüz insanlara kendimizi sevdiririz uyku bandımız var balıksırtına bayılırız arkadaş canlısıyız uzun saçlıyız arkadaşlarımız dışındaki kimseLere yakın davranMayız sevdikklerimizle vakit geçiririz dvd izlemeye bayılırız korku filmlerine bayılırız(ıı kısmen ) sevdiklerimizi asla yarı yolda bırakmayız düz fön(zaten benim saçım dümmdüz fön yapıyorum sanıyoLar..) alışveriş manyağıyız kokoşuz takı toka vs. bayılırız gezmeyi severiz sosyaliz
yuKardaKi Ark.tan ALıntı yaptım kızmaz umarım
ebru_ergül
Hepsi Fanı
Konu: Geri: Benzeyen huylarınız Salı Kas. 25, 2008 3:32 am
<
pek fazla benzer taraflarımız yok ama kıymalı makarnayı sewerim bende
Gülçin*Ashley Moderatör
Konu: Geri: Benzeyen huylarınız Salı Ara. 09, 2008 12:07 am