Bir Hepsi Hayranı Sokağa Çıkıp Şaka Albümü İle İlgili Anket Yapmış
Yazar
Konu: Bir Hepsi Hayranı Sokağa Çıkıp Şaka Albümü İle İlgili Anket Yapmış Perş. Ekim 16, 2008 10:17 pm
<
Bir Hepsi Hayrani Cikmis ve sokaklarda herkese sormus HEPSI ve HEPSI SAKA hakkinda ne düsündüklerini... Iste Sonuclar:
18 Yaş Ve Büyükler Şöyle Düşünüyor ; 1. Albümleri İyiydi Türkiye'nin Şuan İlk Kız Grubu Diye Sevindik İyi Gidiyorlardı,2. albüm'de iyi Kişilerle Çalıştılar ve daha cok sevildiler,Şu Hepsi 1 Dizisi Çıkanca Cıvıdılar Oyunculukları Malesef '' 0 '' (sıfır) Bu Kızlar Müzik İçinler,3. albüme Ne diyebilirizki '' Bu ne ya böle '' olduk Cok bebekçe Olgun Değiller Daha Sağlam bişi beklerdik....Vs.
Peki 18 Yaş ve Altı ne Düşünüyor ; 1. Albümleri İle Cok iyi bir çıkış yaptılar grur duyduk onlarla,2. albüm bomba gibi esti fazla söze bile gerek yok,Şu Hepsi 1 kariyerlerinde iyi oldu bazen bazı bölümleri abartsalarda iyi,3. albüm bence çok şeker ve komik olmuş oldukça iyi adı üstünde şaka albümü... ALINTIDIR!.. 18 Yaş Üstü Gıcıklar Alemi Resmen
*Nessa-Cemre-AshLeY*
Alışıyor
Konu: Geri: Bir Hepsi Hayranı Sokağa Çıkıp Şaka Albümü İle İlgili Anket Yapmış Cuma Ekim 17, 2008 2:52 am
<
teşekürler..
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Bir Hepsi Hayranı Sokağa Çıkıp Şaka Albümü İle İlgili Anket Yapmış Cuma Ekim 17, 2008 3:36 am
<
Eh bir onlara bi bunlara katılyıorum bende çevreme yaptım Annem:İlk Albümlerini tam dinleyemedim ama bence ilk albümleri çocuksuydu baya..2.albümde sezen aksuyla çalıştıklarını duydum kızımdan falan..(ben oluyorum:D)3. albümse en iyileri çünkü bizim zamanımızdaki en şakacı en komik en güzel şarkılar nostalji falan harika olmuş sesleri çok şeker geldi..İyiler ya.. Ablam:İspanyadaydm pek dinleyemedim ama 3. albüm şarkıları güzeldi..O tavla falan benim 15 yaşındaykenki şarkılarım falandı güzel grubu zaten seviyorum..söz yok
eren67
Hepsi Fanı
Konu: Geri: Bir Hepsi Hayranı Sokağa Çıkıp Şaka Albümü İle İlgili Anket Yapmış Cuma Ekim 17, 2008 7:23 pm
<
sağol
{~HiLaL~}
Alışıyor
Konu: Geri: Bir Hepsi Hayranı Sokağa Çıkıp Şaka Albümü İle İlgili Anket Yapmış Paz Ekim 19, 2008 7:15 pm
<
ya ama bunlar sadece 4 peynirli pizzaya göre yprum yaptılar bence tüm albümü dinleseler böyle olmazzzzz
MnyACA<3
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Bir Hepsi Hayranı Sokağa Çıkıp Şaka Albümü İle İlgili Anket Yapmış Ptsi Ekim 20, 2008 6:56 pm
<
Ya müzikten,iyiden ve süperden anlamayanlara soru sorulursa böyle olurTeşekkürler selcan*m
ebru_ergül
Hepsi Fanı
Konu: Geri: Bir Hepsi Hayranı Sokağa Çıkıp Şaka Albümü İle İlgili Anket Yapmış Salı Kas. 25, 2008 3:47 am
<
{~HiLaL~} demiş ki:
ya ama bunlar sadece 4 peynirli pizzaya göre yprum yaptılar bence tüm albümü dinleseler böyle olmazzzzz
bu fikre katılıyorum
Gülçin*Ashley Moderatör
Nerden : Gülçinimin bana derin derin baktığı gözlerinden kurban olduğum gülüşünden,gülçin ergül diyarından...
Konu: Geri: Bir Hepsi Hayranı Sokağa Çıkıp Şaka Albümü İle İlgili Anket Yapmış Salı Ara. 09, 2008 12:51 am
<
bende cıkıp gülçinim seni seviyorum diye bağırsam mı zaten bağırmıstım gerçi
Bir Hepsi Hayranı Sokağa Çıkıp Şaka Albümü İle İlgili Anket Yapmış