Konu: Hepsi İle Macera.. Cuma Eyl. 26, 2008 12:54 am
<
Dizi Oyuncuları Eren Bakıcı Cemre Kemer Gülçin Ergül Yasemin Yürük İpek Çınar Ayşegül Aktan Buse Çalışkan Nehir Güneş
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Hepsi İle Macera.. Cuma Eyl. 26, 2008 12:55 am
<
Hönk oldum bebşim yaz bakalım
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Hepsi İle Macera.. Cuma Eyl. 26, 2008 1:10 am
<
Bir sabah Yasemin erkenden uyanmıştı.. Yasemin uykuyu çok seviyor fakat kızlar yüzünden bir türlü uyuyamıyordu..Bunun yanı sıra Eren hala uyuyor , Cemre ise her zamanki gibi temizlik yapıyordu.. En sonunda Yasemin Ereni uyandırmaya çalıştı.. Yasemin:Uykucu!!!! Kalk çabuk !!! Eren:5 dakika daha Yaseminnnn!.. Yasemin:Yok ya!..Cemre beni uyandırdı sende uyancaksın!.. Eren:Of hepiniz uyanın ben uyanmicam!. Cemre:Kızlaaarrr günlük temizliğimiz bitmiş bulunuyor... TELEFON ÇALAR..ARAYAN AYŞEGÜLDÜR.. Ayşegül:Gülçin...Çabuk hazırlanın!.. Gülçin:Nereye Ayşegül ya.. Ayşegül:Çok önemli bir sorunumuz var.. Gülçin:Off gene Nehire bişeymi oldu yoksa?? Ayşegül.:Ne alakası var gülçin ya yasemini verirmisin? Gülçin:Ay tamam veriyorum.. Yasemin:Of Ayşegül gene ne oldu? Ayşegül:Başımız büyük dertte Yasemin.. Yasemin:Ne oldu yoksa hasta falanmısınız gene!! Ayşegül:Buse.. Yasemin:Ne oLdu buseye??!!! Ayşegül:Kaza yapmış!!!! Yasemin:Ne!!!!!!!!!!Off Buse*mmm Ayşegül:Ama merak etme bir şeyi yok hastanedelermiş İpekle Nehir yanında bende size haber veriyim dedim.. Yasemin:Ayy iyi etmişsin canım hemen geliyoruz neresi?? Ayşegül:SİSUS hastanesi..Kat 2 Oda:6.. Yasemin:Tamam hoşçakal.. DEVAMI YARINA..
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Hepsi İle Macera.. Cuma Eyl. 26, 2008 1:24 am
<
Ohaa ya aşk olsun Süpeeer ! Devam et
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Hepsi İle Macera.. Cuma Eyl. 26, 2008 1:43 am
<
Başrol sensin kuzuu
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Hepsi İle Macera.. Cuma Eyl. 26, 2008 1:48 am
<
öyLeymişim xD
selccrenyürKk. Süper Moderatör
Kızlar hastahanenin yolunu tutarlar.. Hastaneye gittiklerinde bir sorun vardır... Yasemin:Off kapılar kilitliii... Eren:Off ne yapıcaz şimdi?.. Cemre:aaa kızlar yukarda bakın.. Eren:Ayy ipekk!!!!!!!!!! İpek:Erennnnn kurtarın bizi burdan.. Gülçin:En iyisi polis çağırayım ben.. Yasemin:Tamam kızlar merak etmeyin kurtarıcaz sizi ordan.. POLİS GELİR!..VE KAPI AÇILIR.. Eren:Kızlarr çok merak ettik sizi Buse nerde?? Buse:Burdayım eren Yasemin:Busemm nasılsn sen iyimisin annenler nerde? Buse:Eve gittiler.. Nehir:Allahtan Busenin önemli bir şeyi yok.. Yasemin:Olsaydı yaşayamazdım zaten.. SABAH OLUR..VE EREN YOKTUR!!!!!!! İpek:Kızlarr günaydın Eren nerde Cemre:Poğaça almaya gitmişti gelir birazdan Gülçin:Ohh peynirli poğaçalarda ne güzel olurr Yasemin:İlahi Gülçin.. SAATLER GEÇER.. Buse:Of eren nerdesinn İpek:Erenimin başına birşey gelmişse ya??? Nehir:Allah korusun.. Ayşegül:Cemre arasana ereni.. Cemre:.Çok kontörüm yok mesaj atıyım dur.. Cemre:İletildi raporu gelmedi. İpek:Off Eren Offffff
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Yaratıcılığınız çok gelişmiş devamını bekliyorum..
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Hepsi İle Macera.. Ptsi Eyl. 29, 2008 12:14 am
<
Süper yaa devam et devam et 333 göz bekliyorum =-)
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Hepsi İle Macera.. Ptsi Eyl. 29, 2008 12:25 am
<
Aynennn
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Hepsi İle Macera.. Ptsi Eyl. 29, 2008 2:16 am
<
Eren acaba nerededir?..Kızlar her birlikte ereni aramaya koyulurlar..Tabi Buse dışında.. Buse:Ya bende aramak istiyorum.. Ayşegül:Busem ya maalesef biliyorsun yürüyemezsin.. Nehir:Busem bende ereni aricam..Ayşegül yanında olucak senin.. Ayşegül:Evet Buse*m Buse:Sağol Ayşegülüm ya.. Yasemin:Hadi kızlar yola koyulalım ayşegül&buse sizde rahat olun tamam? Gülçin:Hadi o zaman gidelim biz.. Arabaya Binerler.. Cemre:Hadi kızlar görüşürüz.. Ayşegül:Görüşürüz... Armaya başlarlar fakar eren yoktur.. Gülçin:Dur ereni tekrar ariyim.. Erenin telefonu çalar.. Eren:Efendim Gülçin.. Gülçin:Erennn nerdesin kızım ya!!! Eren:Ya bir arkadaşımdaydım.. Gülçin:Neden telefonun kapalı o zaman? Eren:Şarjı bitmişti yoldayım ben geliyorum.. Gülçin:Nereye gidiyorsun?Biz seni aramak için dışardayız.. Eren:Nerdesiniz?. Gülçin:Beyoğlunda.. Eren:Bekleyin geliyorum.. Gülçin:Hiç gelme hastahaneye git buseyle ayşegül ordalar.. Eren:Tamam hoşçakal.. HASTANEYE GELİRLER.. Eren:Sizleri üzdüğüm için çok üzgünüm.. Cemre:Seni çok merak ettik Erenn.. Gülçin:Poğaça almak konusunda bile seni göndermicez artık Yasemin:Sanırım evet HEPSİ:Hahahahaha İpek:Erenim iyiki geldin tabi ama bu arkadaşın kimdi bakalım?? Eren:I......Şeyyy............ Cemre:Eren???? Eren...........
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Hepsi İle Macera.. Ptsi Eyl. 29, 2008 2:37 am
<
Süpersin meLeğim
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Hepsi İle Macera.. Ptsi Eyl. 29, 2008 2:38 am
<
Süpersin yaaa
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Hepsi İle Macera.. Ptsi Eyl. 29, 2008 2:45 am
<