<
İlk önce dizi oyuncularını yazıyım Demi Lovato Joe Jonas Nck Jonas SeLena Gomez MiLey Cyrus AshLey TisdaLe [bazen ash] Monique CoLeman [bazen moni] Corbin BLeu Zac Efron Vanessa Hudgens [bazen nessa]
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Jemi Cuma Eyl. 26, 2008 12:52 am
<
Hadi yazın bakalım
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Jemi Cuma Eyl. 26, 2008 1:03 am
<
1. BÖLÜM [Part 1] Demi o gün büyük bir kargaşayla uyanmıştı...Saate baktığında okula geç kaldığını farketti.Hemen kalkıp üstüne bi çeki düzen verdikten sonra okula gitti..Joe'ya bakındı fakat onu hiç göremedi..İlk ders bitmiştir teneffüste Demi,SeLena iLe birLikte kafeteryaya gdiyordu Nick,kızLarın yanına geLdi Demi orada kendini fazLaLık gibi hissedip gitti..SeLena Nick'e kocaman güLümsedi sonra birLikte kafeteryaya gittiLer..Hemen sonra tam Demi girerken Joe koşarak Demi'nin koLunu tuttu ve Demi iLe birLikte arka bahçeye gttiLer..Joe: - Demi şey ben sana söyLemem gereken bişey var asLında ben senden şey aaee şimdi nasıL söyLesem ... Demi: - ...
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Jemi Cuma Eyl. 26, 2008 1:12 am
<
Devamını dört gözle bekliyorum
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Jemi Cuma Eyl. 26, 2008 2:06 am
<
1. BÖLÜM [Part 2] Joe: - Ben senden çok .. Tam o sırada zil çaar ve Dem Joe'ya gülümseyip gider..Ertesi teneffüs Demi koşa koşa Joe'nun sınıfına gider ama onu başka bir kızla görür..Dünya adete başına çöker..Sonra SeLena'yLa birLikte sınıfa gider..Hemen müdür girip Demi'ye bir müzikaLe çıkmasını istediğini söyLer.. Demi çığLık atıp kabuL eder.. Demi söyLeyeceği şarkıyı kendisi yazmış ve besteLemiştir..1 ay sonra müzikaLdeki şarkının adı 'This is me' dir.. Şarkıyı söyLemek için çıktığında Joe arkası dönük biriyLe konuşmaktadır..
Demi şarkı söyLemeye başLar : Always been the kind of girl that hid my face so afraid to tell the world of what ive got to say but i have this dream right inside of me im gonna let it show its time to let you know, to let you know this is real, this is me im exactly where im supposed to be now Gonna let the light shine on me Now I’ve found, who i am theres no way to hold it in no more hiding who i wanna be this is me
Do you know what its like, to feel so in the dark. to dream about a *life* and you’re the shining star. even though its seems, like its too far away. I have to believe in myself it’s the only way
This is real, this is me I’m exactly where I’m supposed be now *Gonna*let the light shine on me. Now i’ve found who I am, there’s no way to hold it in no more hiding who I wanna be This is me
(Joe Jonas)
*You’re the voice i hear inside my head the reason why i’m singing I need to find you I gotta find you You’re the missing piece I need the song inside of me need to find you
(both) i gotta find you this is real, this is me im exactly where im supposed to be now gonna let the light shine on me Now I’ve found, who i am theres no way to hold it in no more hiding who i wanna be
(demi) this is me this is me yeah
(joe) you’re the missing piece i need the song inside of me youre the voice i hear inside my head the reason that im singing
(both) Now ive found who i am theres no way to hold it in no more hiding who i wanna be this is me
işte Demi o an Joe'yu sevdğini anLar..
1. BÖLÜM SONU
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Jemi Cuma Eyl. 26, 2008 10:13 pm
<
Süpersin meleğim 2. bölümü istiyoruzz
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Jemi Cuma Eyl. 26, 2008 11:36 pm
<
Ben Nehir 2. bölüm bende Yorum stiyoruz ama
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Jemi C.tesi Eyl. 27, 2008 2:20 am
<
Size yorumlar feda..
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Jemi C.tesi Eyl. 27, 2008 4:14 pm
<
Süpermiş yaw devam devam
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Jemi C.tesi Eyl. 27, 2008 5:24 pm
<
1 yorumcuk daha
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Jemi C.tesi Eyl. 27, 2008 11:41 pm
<
Buda bendennnn son yorum benden devamını getirin bakalımm
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Jemi Paz Eyl. 28, 2008 12:53 am
<
Demim süper oLmuş ya <33333333333
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Jemi Paz Eyl. 28, 2008 11:17 pm
<
Devam..Sevdiğim ünlüler
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Jemi Ptsi Eyl. 29, 2008 12:10 am
<
Süper buse =)
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Jemi Ptsi Eyl. 29, 2008 12:14 am
<
Devam
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Jemi Ptsi Eyl. 29, 2008 1:56 am
<
2. BÖLÜM [Part. 1] SeLena en iyi arkadaşının Joe'ya karşı birşey hissetmesinden korkar..Çünkü Joe SeLena'nın eski sevgiLisidir..
Ama Demi çoktan Joe'ya sarmıştır..AsLında Joe'da Demi'ye karşı boş değiLdr..
Ertesi gün okuLda Demi sürekLi Joe'yu düşünmektedir ...Joe çok çapkın biridir ve birgün beraber oLduğu kızLa ertesi gün beraber oLmaz.Teneffüs oLmuştur ve Dem Joe'yu görmek istemiştir..Joe'nun yanına gittiğinde Joe sınıfta oturmaktadır.. Demi Joe'nun yanına gdip : - Ne haber ? diye sorar. Joe: - Efendim ? a pardon Demi daLgınım iyiyim sen ? - Bende iyiyim Joe..Merak ettiğim brşey varda sen bana dünden önceki gün ne diyecektin? - Şimdi söyLeyemem ... Ben seni gece aLırım konuşuruz canım ...
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Jemi Ptsi Eyl. 29, 2008 2:13 am
<
Devam lütfen
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Jemi Ptsi Eyl. 29, 2008 2:13 am
<
..Eren*KemeR.. demiş ki:
Devam lütfen
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`
Konu: Geri: Jemi Ptsi Eyl. 29, 2008 2:33 am
<
2. BÖLÜM [Part. 2] Akşam olmuştur..Demi'yi Joe , SeLena'yı Nick evLerinden aLır..Ve tesadüfen aynı yere geLirLer.. SeLena'yLa Nick'in arası oLdukça iyidir.. Joe Demi'yLe hemen konuşmaya başLar : - Demi ben seni seviyorum - Joe ? Şey aslında Bende seni seviyorum . Joe bu duruma şaşırmıştır asLında.. GeLgeLeLim SeLena iLe Nick'e .. Nick: - SeLena iLk defa böyLe bişey yaşıyorum asLında Ben yani asLında söyLemek istediğim şey .. - Tamam anLadım AsLında bende öyLe Nick.. Ertesi sabah ;
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Jemi Ptsi Eyl. 29, 2008 2:35 am
<
Kötü bitti beah
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Jemi Ptsi Eyl. 29, 2008 2:39 am
<
..Eren*KemeR.. demiş ki:
Kötü bitti beah
No Fear ●нєяzαмαη ßαLıм`