Konu: Sormak İstedikleriniz.. Paz Eyl. 07, 2008 12:57 am
<
Diğer başlık 6 sayfa olmuştu ve arşivlenip sepete gitti buradan devam edeceğiz (:
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz.. Paz Eyl. 07, 2008 3:27 am
<
Canım bana verdiğin şeyleri uyguluyorum sağol ama bir şey daha soracağım... Yüzümde belirli belirsiz alerjik gibi şeyler çıktı ne yapacağım adminler cevap verirmisiniz
MnyACA<3
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz.. Paz Eyl. 07, 2008 3:47 am
<
Canım bir doktor veya eczacıya danışarak geçirmesini sağlayan krem alabilirsin
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz.. Paz Eyl. 07, 2008 4:10 am
<
Sağol Ayşegülcüm
selccrenyürKk. Süper Moderatör
Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz.. C.tesi Eyl. 27, 2008 5:05 am
<
Benimde sivilcelerim çıkıyo durmadan sinir oluyorum çok çirkin duruyorlar.patlatıyorum bazılarını sizce bu doğrumu ve ne yapmalıyım
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Patlatmak kesinlikle doğru değildir meleğim belki inanmayacaksın ama patlatmazsan ertesi gün geçiyor Yani benim öyle oluyor..Ve yüzünü hep sabunla yıka..Hani lifler olur ya bir tane lif al yüzün için her banyo yaptığın zaman sabun sür ona ve iyice yüzüne sürüp durula..Daha sonra çok sert olmayan bir havluya kurulayabilirsin bunu istersen her gün yap ama ben banyoda yapıyorum ve banyo yapmadığın zamanlar..GÜL SUYU denen bir şey var her markette satılır onu al pamuğa sür ve yüzünün heryerine uygula o tamamen doğaldır ve hiç acıtmaz..Daha sonra yıkama gül suyu sürdükten sonra..Biraz dursun sonra sabunla yıkayabilirsin
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz.. Ptsi Eyl. 29, 2008 12:45 am
<
ya doğru değil ama ben şimdiye kadar 3 kere kocaman sivilce çıktı 3 ünü de patlattım izin i si bile kalmadı
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz.. Ptsi Eyl. 29, 2008 12:50 am
<
burnumu çeke çeke bi hal oldum burnumu sile sile burnum kızardı burnum çesme oldu çektiğimde borozan sesi çıkıyor halsizim az birşey...
Çok dertliyim çok...
Ne yapmalıyım?
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz.. Ptsi Eyl. 29, 2008 12:55 am
<
yoshyst_hilal demiş ki:
ya doğru değil ama ben şimdiye kadar 3 kere kocaman sivilce çıktı 3 ünü de patlattım izin i si bile kalmadı
Kuzum bazı kişilerin yapısı farklıdır benim patlatınca geçmiyor ama seninkiler gidiyor olabilir Ama genede Selcan patlatmasın..
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz.. Ptsi Eyl. 29, 2008 12:56 am
<
Gülçin*Ashley demiş ki:
burnumu çeke çeke bi hal oldum burnumu sile sile burnum kızardı burnum çesme oldu çektiğimde borozan sesi çıkıyor halsizim az birşey...
Çok dertliyim çok...
Ne yapmalıyım?
Kuzum bence burnunu peçeteyle değilde suyla yıka sümkür bir yerde ve yumuşak bir havluyla kurula
Misafir
Misafir
Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz.. Ptsi Eyl. 29, 2008 12:58 am
<
Bazen sıkılıyorum lavaboya gitmkten hık diyorum işte o zaman borozan sesi çıkıyor
AshLeyRen**..
~~ÖzeL~~
Konu: Geri: Sormak İstedikleriniz.. Ptsi Eyl. 29, 2008 1:34 am